Гороскоп зачісок на січень

Календар стрижок дозволяє вибрати правильний час візиту до перукаря*.

12 січня Не сподівайтеся на удачу. Сьогодні ви ризикуєте зіпсувати волосся, якщо зважитеся на відвідування салону краси.
13 січня Якщо постригтися в цей день, то волосся буде краще рости, стануть густими і пишними. Але пам’ятайте, що сьогодні протипоказано хімічний вплив на волосся (фарбування, завивка). А складне укладання, зроблене в цей день, протримається недовго.

14 січня Цього дня особливо корисними виявляться різні маски для волосся. Бажано віддати перевагу засобам, у складі яких багато природних елементів.

15 січня Цього дня краще утриматися від стрижки, так як це може привести до нездужання: підвищення тиску, головним болям, появі почуття страху.

16 січня Стрижка сьогодні несприятливо позначиться на стані вашого волосся. Після відвідування перукарні волосся може почати часто випадати, з’явиться багато посічених кінців.

17 січня Сьогодні не найкращий день для відвідування перукаря: можуть виникнути різні захворювання або з’явитися труднощі в різних сферах життя.

18 січня Експериментувати зі своєю зовнішністю сьогодні небажано. Не варто стригти або фарбувати волосся, а також користуватися шампунями, бальзамами або масками для волосся незнайомих вам марок.

19 січня Сьогодні можна звертатися до перукаря з будь-якою ідеєю: він правильно її зрозуміє і втілить в життя. Однак уникайте екстремальних рішень стосовно своєї зовнішності.

20 січня Стрижка принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.

21 січня Це вдалий час для різних процедур, спрямованих на зміцнення волосся, додання їм більшого блиску, природного сяйва. Можна зробити ламінування або тонування.

22 січня Чудовий день для відвідування перукарні, зроблена сьогодні стрижка забезпечить вам здоров’я і довголіття.

23 січня Цього дня відвідування перукарні благотворно відіб’ється не тільки на вашій зовнішності, а й на фінансовому становищі. Сьогоднішня стрижка волосся залучить у ваше життя багатство і достаток.

24 січня Сьогодні вдалий день для стрижки, фарбування або завивки волосся. Прокрутіть модні журнали, напевно ви знайдете зачіску, яка ідеально вам підійде. Тоді можна сміливо відправитися в салон краси для повного перетворення.

25 січня Сьогодні дуже несприятливий день для відвідування перукаря. Стрижка волосся може залучити до людини безліч проблем, хвороб та негараздів.

26 січня День не підходить для стрижки, а також для фарбування волосся. Як би вам не хотілося кардинально змінитися і вразити новим виглядом оточуючих, почекайте наступних діб.

27 січня Прекрасний день для відвідування цирульника. Стрижка, зроблена в цей день, змінить у кращий бік все ваше життя. У найближчі місяці почнуть відбуватися благотворні зміни в особистому житті, кар’єрі.

28 січня Сьогодні сприятливий час для відвідування салону краси. Ваше волосся позитивно відреагує на будь-які зміни. Можна сміливо гортати жіночі журнали і вибирати вподобану зачіску. (“каталог китайской косметики” – скористайтесь ним).

29 січня Цей день підходить для лікувальних процедур, спрямованих на зміцнення волосся, додання їм життєвої сили. Також позитивно позначиться на їх стані підрівнювання кінчиків і легкі зміни форми зачіски.

30 січня Не варто сьогодні небудь робити з волоссям, дайте їм відпочити. Це несприятливий день для хімічної завивки, випрямлення волосся. Якщо є можливість, відмовтеся також від сушіння волосся феном.

31 січня Стригти волосся сьогодні небажано: можна ” відрізати ” свою удачу. Постарайтеся в цей день приділити особливу увагу стану вашого волосся. Це відповідний день для зміцнення їх структури за допомогою різних масок.

Гороскоп зачісок складається для тих, хто вірить та на основі місячного календаря і впливу Місяця на ріст волосся.

Місячні дні розділяються на сприятливі і несприятливі для стрижки волосся. Дні обрізання волосся мають як благотворний вплив на подальшу долю людини – впливають позитивно на довголіття, удачу і зовнішню привабливість; так і негативне, оскільки стрижка в ці дні може пошкодити життєву силу людини.

* Це лише поради для тих, хто вірить в гороскоп.