На CES 2014 показали монітор з нестандарною діагоналлю

Не так давно пройшла виставка CES 2014, на якій відбулася демонстрація телефонів, планшетів, моніторів, настільних комп’ютерів та інших видів техніки 2014 випуску (які, до речі, можна буде придбати на в Comfy.ua).

Представлений новий монітор ViewSonic VX2880ml з трохи нестандартною діагоналлю. Ми всі звикли до 24, 27 і навіть 29 -дюймовим моделям, а цей одержав екран на 28 дюймів по діагоналі. Оригінальність відмінно поєднується з підтримуваним дозволом, який тут рівно в чотири рази більше, ніж Full HD.

У пікселях такий дозвіл складає 3840х2160, і в народі його називають Ultra HD або просто 4К. Монітор ViewSonic VX2880ml обзавівся досить непоганими технічними даними – тут є і спритна матриця з усього лише 2 – мілісекундним часом відгуку, і динамічна контрастність 50 000 000:1, і порти DisplayPort і HDMI на пару зі стандартними VGA і DVI, і багато чого ще. Сюди ж можна віднести, наприклад, просунуті програмні можливості. Люди, які віддають перевагу робити кілька справ одночасно, будуть раді функції «картинка біля картинки», а ті, хто часто користуються мобільними пристроями, зможуть використовувати цей монітор в якості великого екрану. Для цього в ньому реалізована технологія MHL.

Підвищений дозвіл дисплея ViewSonic VX2880ml автоматично означає, що він відмінно придатний для перегляду фільмів у високій якості. До нього можна підключити HTPC і насолоджуватися медіаконтентом. Правда, ціна у цього монітора відповідна – рівно 1000 доларів США. Можливо, до моменту релізу вона знизиться, а намічена ця подія на травень 2014 року.