Нова Audi TT отримає революційну приладову панель

Нова Audi TT отримає революційну приладову панель.

Втім, з виходом нового покоління німецького купе саме поняття ” приладова панель ” ризикує застаріти. На новій TT приборка і екран мультимедійної системи злилися в єдине ціле – і за прикладом Audi напевно незабаром підуть інші виробники.

У новому поколінні суперкара Audi R8
також будуть втілені технології,
які можна назвати революційними.
Що саме буде оточувати водія Audi TT нового покоління, німецький виробник продемонстрував на нещодавній виставці електроніки в Лас- Вегасі. Найпомітніше нововведення – розташований на місці приладової панелі екран діагональних 12,3 дюймів.

Сама по собі заміна приборки на дисплей – не новина. Але розроблений Audi екран об’єднав в собі і приладову панель, і дисплей мультимедійної системи MMI ( що вже став звичним окремого екрана на центральній консолі не буде зовсім ). На нього можна вивести звичні великі шкали спідометра і тахометра, а можна – карту місцевості, зменшивши шкали в розмірі, ” розіпхавши ” їх по кутах. Інформація про налаштування або музичних треках також відображається на новому єдиному екрані.

До речі, знайомого блоку клімат -контролю у Audi TT більше не буде. Регулювати температуру повітря, що подається доведеться за допомогою ручок, вбудованих безпосередньо в дефлектори вентиляції.

А от від традиційної “шайби” контролера MMI на центральному тунелі, судячи з фотографій, вирішено не відмовлятися. Сама мультимедійна система MMI піддалася модернізації. Зокрема, інженери Audi переробили меню і підвищили точність роботи тієї самої управляючої “шайби”.

Що стосується конструкції нового спорткара, то Audi TT зведуть на модульній платформі MQB, яка вже стала основою хетчбека Audi A3. Передбачається, що купе отримає гамму бензинових моторів потужністю від 180 до 380 кінських сил.

__________________________________________________________________________________

Интернет-магазин тканей предлагает большой выбор трикотажа – http://still-tex.com.ua/teplye-tkani/trikotazh. Теплые ткани по хорошим ценам.