Прогноз на матч Шахтар – Зеніт

Експерти букмекерської контори Baltbet дали прогноз на матч Шахтар – Зеніт Об’єднаного суперкубка Росії та України 2014, який розпочнеться 30-го січня о 21:00.

Турнір проходить у Петах-Тіква ( Ізраїль ). Провідні клуби Росії та України зустрінуться між собою в рамках Об’єднаного суперкубка. У турнірі візьмуть участь чемпіони і віце-чемпіони двох сусідніх країн : ЦСКА, «Зеніт», «Шахтар» і «Металіст». Нагадаємо, що в літнє міжсезоння «гірники» і петербуржці вже брали участь у подібному змаганні. Суперники обмінялися мінімальними перемогами і закінчили змагання з чотирма балами в активі. До слова, престижний трофей тоді пішов у клубний музей київського «Динамо» (10 очок). Зараз битви кращих російських і українських команд пройдуть на арені «ХаМошава » в Петах-Тікві. Організатори товариського турніру вже передрікають аншлаги всіх матчів на ізраїльській землі.

Для «Зеніту» Суперкубок стане відмінною перевіркою напередодні домашнього матчу 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з дортмундською «Боруссією». Адже німецький чемпіонат вже щосили набирає обертів після зимової паузи, а у зенітовців явно не вистачає змагальної практики. В останній товариській зустрічі синьо-біло-блакитні не без проблем здолали «Ред Булл» із Зальцбурга (1:0). Чудову гру продемонстрував В’ячеслав Малафєєв. Воротар дуже довго набирав оптимальні кондиції і закономірно програв конкуренцію Юрію Лодигіну за місце в основі, проте на зборах Малафєєв доводить свій високий клас. В’ячеслав повернувся в рамку петербурзького клубу і відразу ж у відмінному стилі відбив пенальті від «червоного бика» Хонатана Соріано. Ще кілька чудових сейвів голкіпера дозволили « Зеніту » відіграти на нуль, а бразилець Халк на останніх хвилинах блиснув виконавською майстерністю і приніс команді мінімальну перемогу.

«Шахтар» також проводив останню контрольну зустріч на зборах проти сильного опонента. «Краснодар» ще в першому таймі забив два м’ячі у ворота Андрія Пятова і таким чином вирішив результат протистояння (2:0). Голами у складі російського клубу відзначилися Андреас Гранквіст та Євген Шипицин. Незважаючи на прикру поразку, тренерський штаб «Шахтаря» добре оцінює виконану на зборах роботу і з оптимізмом дивиться на другу частину сезону. Швидше за все, «гірники» зуміють швидко забути прикру осічку і порадують уболівальників красивою вікторією над петербурзьким «Зенітом».

Підсумковий прогноз на матч Шахтар – Зеніт від експертів: перемога Шахтаря з мінімальною перевагою.