У Житомир із Стокгольму привезли виставку дитячих коміксів

29 січня у Житомир із Стокгольму привезли виставку дитячих коміксів про сталий розвиток, авторами яких виступили учнів з усієї України.

О 13:00 у холі Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на вулиці Михайлівській,15 відбудеться її презентація.

На виставці представлено понад 25 найкращих учнівських робіт, що брали участь в українсько-шведському проекті “Сприяння відповідальному способу життя через малювання коміксів”. Першими вернісаж побачили мешканці Швеції, де він проходив з 3 по 14 грудня 2013 року у публічній бібліотеці Стокгольму.

У своїх коротких мальованих історіях діти зображають героїв, які на своєму шляху розв’язують актуальні на сьогодні проблеми раціонального використання ресурсів, екодружнього та відповідального стилю життя.

За законами жанру герої коміксу зіштовхуються з проблемою людства, яку потрібно вирішити. Для цього герої повинні сформувати сталу поведінку. На своєму шляху вони дізнаються про універсальність людських здібностей і це відкриття надихає їх на досягнення.

У Житомирі виставка триватиме до 31 січня.

З Житомира виставка відправиться у У Рівне.