У Житомирській колонії засуджені визначили кращого повара

29 січня у Житомирській виправній колонії (№4) обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працевлаштовані в їдальні установи.

Про це Репортер повідомила прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

В ході змагань конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог при обробці продуктів і приготуванні їжі. Під час практичної частини кухарі готували розсольник, суп картопляний з пшеничною крупою та рисовий суп, каші, тушковану картоплю, салати із буряка, солінь та моркви по-корейські.

Перше місце за результатами конкурсу посів Віктор Самутін, який продемонстрував журі не тільки належний рівень теоретичної підготовки, але й зумів з продуктів щоденного раціону, які визначені нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.