Уночі у Житомирі сніг чистили 15 машин, – комунальники

У ніч з 16 на 17 січня в Житомирі працювала протиожеледна механізована бригада КП «Управління автомобільних шляхів» у складі 15 одиниць – 7 піскорозкидачів, 6 підмітальних машин, автогрейдер та екскаватор.

Про це Репортеру повідомили в міській раді.

«Сніг почав іти близько 5.00 год. ранку. Вже о 5.15 год. чергова бригада КП «УАШ» виїхала прибирати і посипати дороги. Спочатку вийшло чотири піскорозкидачі, але у зв’язку з тим, що сніг посилювався, додатково було виведено на дороги міста ще три піскорозкидачі. Тобто до 9.00 год. ранку на території міста працювало сім піскорозкидачів», – зазначив заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук.

За його словами, у першу чергу були посипані дороги, по яких здійснюється рух громадського транспорту, спуски, підйоми, мости та шляхопроводи. Після 9.00 год. техніка працює на другорядних вулицях – Малікова, Богунія, Мальованка, район міського кладовища.

У денну зміну на дорогах міста працює 14 одиниць спеціалізованої техніки – 6 піскорозкидачів, 6 підмітальних машин, автогрейдер, екскаватор.