В Житомирській області чоловік забив молотком товариша по чарці

У Новоград-Волинському хмільне застілля двох односельчан закінчилося фатальним конфліктом – господар будинку, доводячи свою правоту, накинувся на гостя, а потім спробував зімітувати трагедію як наслідок самозахисту.

Про це Репортеру повідомили в УМВС.

Близько 11 години дня до Новоград-Волинського міськвідділу міліції зателефонував житель одного з сіл району та повідомив, що в будинку свого тестя він виявив труп чоловіка. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої застали в будинку жахливу картину: на підлозі знаходилося тіло 41-річного жителя цього ж села, якого майже неможливо було упізнати через численні поранення голови та обличчя.

В сусідній кімнаті працівники міліції виявили добре захмелілого 54-річного господаря. Під час спілкування з ним правоохоронців останній зізнався, що життя односельчанину вкоротив саме він.

Чоловік розповів, що під час чергового застілля між ним та товаришем, що гостював у нього, виникла сварка. Конфліктна ситуація під впливом алкоголю переросла у безпідставну агресію, й господар не стямився, як в його руках опинився молоток, що й стало останнім аргументом в хмільній суперечці.

У минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за умисне спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Нині він затриманий, а його дії слідчими кваліфіковано як умисне вбивство, йому світить 15 років.