Житомирян закликали поважати себе й не купувати з асфальту

Стихійна торгівля на ринках у Житомирі продовжується.

Про це сказав заступник мера Юрій Мойсеєв 9 січня під час прямого ефіру на Житомирському обласному телебаченні, повідомляють в міській раді.

Юрій Мойсеєв наголосив, що міська влада і надалі продовжуватиме боротьбу зі стихійною торгівлею. Крім створення альтернативних ринків, посилено чергування міліції на проблемних ділянках вулиць Житомира.

«Ми повинні підтримувати людей, які є виробниками продукції. Потрібно створювати необхідні умови, щоб такі продавці могли реалізовувати свій товар у спеціально відведених для торгівлі місцях, а не на асфальтному покритті», — наголосив заступник міського голови Юрій Мойсеєв.

Він зазначив, що у Житомирі для людей, які продають промислові товари, функціонує ринок «Барахолка» за адресою Бориса Тена, 5.

Для продавців сільськогосподарської продукції місця для торгівлі пропонують власники ринків. Про це повідомив Юрій Прудніков, заступник директора Житомирського кооперативного ринку «Житній ринок».

«У нас є місця у різних павільйонах. Питання, чи хочуть люди туди переходити, адже вони звикли до торгівлі на вулиці. Покупців закликаю поважати себе і не створювати попит на товар «з асфальту»», — підкреслив заступник директора Житомирського кооперативного ринку «Житній ринок».