Alpina побудувала для BMW найшвидший кабріолет 4 серії

Свою версію купе BMW 4 серії знамените тюнинг-ательє Alpina представило ще восени минулого року в Токіо.

На Женевській же виставці тюнери представлять кабріолет, виготовлений за тією ж самою рецептурою.

Alpina B4 BiTurbo Cabrio отримала інший аеродинамічний обвіс, “чотирьохствольний” вихлопну систему і 20-дюймові фірмові колісні диски.

Зміни в інтер’єрі обмеженим альтернативними передніми кріслами, іншим рульовим колесом і низкою дрібних акцентів, включаючи накладки на пороги і вишивку на підголівниках.

Alpina показала в Токіо
найпотужнішу “четвірку” BMW …
Основні доопрацювання традиційно проведені під капотом. Трилітровий двигун BMW, в стандарті розвиваючий 306 кінських сил, “надутого” ??до 410 к.с. і 600 Нм крутного моменту, тобто кабріолет отримав той же самий двигун, як і купе Alpina B4.

Збільшена потужність отримана завдяки застосуванню інших турбін, модернізованої системи охолодження повітря і ряду інших доробок.

Агрегатується двигун з 8 – діапазонним “автоматом” BMW і прискорює кабріолет до 100 км/год за 4,5 секунди. Це, зазначимо, на 0,3 с повільніше, ніж результат купе Alpina B4.

Максимальна швидкість кабріолета злегка перевищує 300 км/ч. Крім допрацьованого двигуна, кабріолет отримав перенастроюючу підвіску з жорсткішими регульованими амортизаторами і потужні гальмівні механізми.

Найімовірніше, продажі купе і кабріолета Alpina B4 BiTurbo стартують одночасно. Станеться це в кінці весни нинішнього року.

Кабріолет вийде на ринок з мінімальною ціною в 74 800 євро.

____________________________________________________________________________________

Покупайте себе автомобиль или садитесь в уже имеющийся и отправляйтесь в тур по городам Украины. Будете в Харькове, не парте голову поиском жилья. Аренда посуточно в Харькове на сайте http://roomer.kh.ua/. Наилучший выбор квартир и цен.