DHL та IMG Fashion допомагатимуть дизайнерам стати світовими зірками

Компанія DHL, міжнародний лідер в галузі логістики та експрес-доставки, і компанія IMG Fashion оголосили про запуск нової програми DHL Exported, яка покликана допомогти дизайнерам,які вже успішно працюють на локальному ринку, розширити свій бізнес, взявши участь в найвідоміших у світі заходах в галузі моди.

Модельєри з будь-якої країни зможуть подати заявку на один з Тижнів моди Mercedes-Benz: в Нью -Йорку, Лондоні, Мілані чи Токіо. Потім регіональний експертний комітет розгляне заявки і визначить дизайнера, для якого участь у дефіле відкриє найбільш багатообіцяючі перспективи.

DHL виступить спонсором відібраних для кожної з чотирьох Тижнів моди дизайнерів, які отримають можливість провести власне дефіле.
(Кстати, дизайнеры уже представили ряд интересных разработок

Компанія також візьме на себе витрати на логістику в рамках виробництва (наприклад, міжнародну доставку і експорт необхідного обладнання ), а також на перевезення готових колекцій в Нью -Йорк, Лондон, Мілан або Токіо.

Подача заявок буде відкрита з 17 лютого по 2 квітня 2014.

Фіналісти будуть обрані в квітні на засіданні експертного комітету, а переможці оголошені в травні на спеціальних заходах для преси в Нью -Йорку, Лондоні, Мілані і Токіо.

«Програма DHL Exported допоможе найяскравішим талантам у світі моди почати працювати поза меж: підтримка потреб професіоналів у fashion-індустрії з боку DHL допоможе просуванню на нових ринках дизайнерських брендів, які будуть представлені на найзнаменитіших подіумах Нью -Йорка, Лондона, Мілана або Токіо», – зазначив Аржан Сіссінг , старший віце -президент з корпоративного бренд- маркетингу Deutsche Post DHL.