Департаменту Корінної в Житомирській обладміністрації віддали право на роздачу житла та збільшили працівників

Департаменту праці та соціального захисту населення Галини Корінної в Житомирській обладміністрації віддали право на роздачу житла та збільшили працівників.

Про йдеться в розпорядженні голови обладміністрації Сергія Рижука за 30 січня 2014 року.

Згідно нього, департамент цивільного захисту населення облдержадміністрації (Острожинський Ю.В.) передає функції забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та комплексного медико-санітарного забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Окрім цього, працівників департаменту Острожинського передають до Корінної та Вергелеса.

“Зменшити граничну чисельність працівників департаменту цивільного захисту населення облдержадміністрації на три штатні одиниці і видатки на їх утримання та збільшити граничну чисельність працівників і видатки на їх утримання департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації на дві штатні одиниці, департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації на одну штатну одиницю”, – йдеться в розпорядженні.

До того ж, до департаменту екології та природних ресурсів переходить функція радіологічного захисту населення та екологічного оздоровлення території, що зазнала радіоактивного забруднення.