Футболом на Житомирщині замість Опанащука й Коцюбка хоче керувати Никитюк

У Житомирі, 8 лютого, створили чергову обласну спортивну громадську організацію «Федерація футболу Житомирщини».

Про це Репортер повідомили в обладміністрації.

На збори прибули 92 делегати від 35 спортивних організацій області.

Головою Федерації обрали заступника губернатора Олександра Никитюка.

Крім голови ФФЖ та його заступників, до складу Виконавчого комітету новоствореної Федерації увійшли: Микола Тимошенко, Олександр Подгорчук, Володимир Зорнік, Костянтин Марчук, Володимир Арешонков, Руслан Павлюк, Юрій Романов, Раїса Гула, Юрій Опанащук, Наталія Калкан, Віктор Мирончук, Ігор Григорчук, Микола Подраний, Олександр Чорноморець, Віктор Таран, Сергій Сокальський, Віктор Кузьменко, Юрій Панасюк, Віктор Шиманський, Микола Сюсюра.

Обрано також склад Контрольно-дисциплінарного, Апеляційного комітетів, Ревізійної комісії Федерації, голів постійних комітетів Федерації.

Одразу після закінчення Установчої Конференції, як інформує обладміністрація, новообраний голова Федерації Олександр Никитюк провів першу нараду з членами Виконкому ФФЖ, доручивши у десятиденний термін, до найближчого засідання Виконкому підготувати усі регламентні документи та пропозиції щодо ефективної роботи Федерації, а також проект середньострокової Обласної програми розвитку футболу, яка включатиме усі напрямки розвитку виду спорту: від дитячого футболу до створення професійної футбольної команди. Окремим розділом Програми запропоновано визначити план поетапної реконструкції та будівництва в області футбольних полів і стадіонів з визначеними обсягами фінансування.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Коцюбко, під час зустрічі із журналістами, заявив, що він тепер остаточно затверджений та зареєстрований як офіційний голова обласної Федерації футболу і на цих правах зустрічався із Сергієм Рижуком, який пообіцяв розвивати футбол в області з нуля . Для цього губернатор доручив своєму заступнику Ярославу Долгих взяти це питання під контроль.