Найвитриваліші смартфони, які можна купити за гроші

Смартфони вже кілька років поспіль не виходять з моди.

Вони є у школярів і у бабусь, і цілком природно- у людей, що ведуть активний спосіб життя, багато подорожують і не бажають постійно думати про збереження і працездатності свого мобільного друга. Більшість смартфонів досить тендітні пристрої, поводитися з ними потрібно гранично акуратно. Однак не з усіма – сьогодні існує окрема категорія гаджетів, яких можна віднести до класу захищених. Зазвичай вони проходять сертифікацію на відповідність міжнародним чи американським військовим стандартам захисту від пилу, бруду і води.

Подивимося, які найвитриваліші моделі можна придбати в наші дні – http://gsm-komplekt.com/category/korpusa-fly/ .

Nautiz X1 – смартфон, який відповідає американському військовому стандарту захисту MILSTD – 810G і міжнародному IP67. Він може протистояти екстремально низьким або високим температурам, вібраціям, падінням з висоти, діям рідини. Роздільна здатність його чотиридюймового екрану складає 480х800 пікселів, в якості ОС може бути встановлений Android 4.0 або Windows Embedded Handheld 6.5 (обговорюється при попередньому замовленні). Вартість пристрою становить 899 доларів США.

CAT B15 – смартфон з Android на борту, який випускає компанія Caterpillar. Її ім’я знайоме тим, хто має хоч якесь відношення до бульдозерів, екскаваторів та іншої техніки подібного роду. Саме цей пристрій здатний витримати падіння з висоти в два метри і вплив рідин. Такий смартфон обійдеться в 345 доларів.

JCB ToughPhone Pro – Smart – ще один смартфон з розряду захищених. Він водо- і пилонепроникний, сертифікований відповідно до IP67. Всередині знаходиться процесор з частотою 800 МГц і оперативна пам’ять у розмірі 256 Мб. У якості ОС використовується Android Gingerbread. Багато в чому його не найсильніші характеристики пояснюють і його демократичну вартість – всього 279 доларів.

NEC Terrain – один з найпривабливіших зовні захищених мобільних пристроїв. Відповідає стандарту MIL- STD- 810G . Усередині смартфона знаходиться процесор Snapdragon S4, 1 Гб оперативної пам’яті, а роздільна здатність дисплея становить 640×480 пікселів. Ця модель обійдеться вам в 429 доларів.

CASIO G’zOne Commando 4G LTE відповідає військовим стандартам міцності, дозволяє працювати зі своїм сенсорним екраном навіть в рукавичках, оснащений датчиками руху і працюючою технологією шумозаглушення. Для швидкого підключення до мережі Інтернет використовуються мережі 4G LTE. Ціна питання – 399 доларів.

Kyocera Torque – новинка в оригінальному округлому корпусі, що працює на Android і відповідна стандартам захисту IP67 і 810G. Відмінно витримує холод, спеку, удари, занурення у воду, запилену атмосферу. Відмінна якість звучання забезпечується спеціальним стереоприймачем. Всередині знаходиться двоядерний процесор з частотою 1,2 ГГц, зйомка ведеться п’ятимегапіксельною камерою, інформація виводиться на чотиридюймовий IPS- дисплей, а передача даних здійснюється через 4G LTE. Коштує такий смартфон 349 доларів.

Runbo X6 витримує такі ж серйозні навантаження, як і попередня модель, однак в технічному плані набагато більш продуктивний. У нього є чотирьохядерний процесор від MediaTek, камера на 12 мегапікселів, 5 -дюймовий сенсорний екран і супер ємний акумулятор на 4200 мАг. Коштує все це 649 доларів.

Tag Heuer Sub Nano – захищений смартфон із преміального сегмента, укладений в стильний ударостійкий корпус. Діагональ його екрану складає 3,5 дюйма, всередині знаходиться процесор з частотою 1 ГГц і 5 -мегапіксельна камера. Випущений обмеженим тиражем – всього 500 штук. Вартість – 4900 євро.

Durrocomm Conquest на тлі попереднього смартфона виглядає справжнім простачком, однак захисні функції у нього теж на висоті. В розпорядженні у нього є 4,5 -дюймовий екран, який працює навіть під шаром води. Вартість всього 295 доларів.