Новий WP-смартфон Samsung буде виглядати як Galaxy S4

Південнокорейська компанія Samsung прагне не упустити жодного сегменту ринку.

І хоча зараз Windows Phone-смартфони – це виключно прерогатива Microsoft Nokia, південнокорейський гігант продовжує випускати свої власні пристрої на перспективній, але непопулярної мобільній операційній системі.

Вже наявні у Samsung WP-смартфони застаріли, так що компанія готує оновлення лінійки.

Завдяки витокам стало відомо, що південнокорейський виробник незабаром представить висококласний смартфон на Windows Phone з 5″ екраном з роздільною здатністю 1080p і підтримкою LTE. Швидше за все, інші характеристики також будуть відповідати флагманським смартфонам 2014 року. Пристрій одержав індекс SM-W750V і кодове ім’я Huron. Цікаво, що назву Huron раніше використовувала Intel для своїх процесорів. Це можна вважати натяком.

Тепер же фахівець з неанонсованих пристроїв @ evleaks виклав зображення майбутнього Windows Phone -смартфона Samsung. Як видно з представленого фото, пристрій точно з’явиться в оператора Verizon. Швидше за все, вийде версія без прив’язки до оператора. Висока ймовірність, що даний смартфон буде офіційно поставлятися в Росію та Україну, адже для Samsung цей ринок один з найважливіших.

Що стосується дизайну, то тут явно простежується схожість з серією Galaxy, і взагалі з моделлю S4 зокрема, до речі ось непогані аксесуари для нього – http://wookie.com.ua/. Мабуть, Samsung розширить і без того широку серію Galaxy ще і на Windows Phone – смартфон. Також окремо відзначають невелику товщину пристрою. Що стосується анонсу, то він може відбутися напередодні виставки MWC 2014 на спеціальному заході.