Porsche готує самий екстремальний 911

Компанія Porsche планує вже влітку вивести на ринок модифіковану для треку версію купе 911 GT3.

Вона традиційно отримає літери RS, більш потужний двигун і перероблену аеродинаміку, яка дозволить вдвічі збільшити притискну силу, але остаточно позбудеться механічної коробки передач.

Останню варіацію Porsche 911 GT3
показали в Женеві рік тому …

Портал Auto Express стверджує, що подробицями про майбутню новинку з ними поділився знаменитий тест-пілот Porsche Вальтер Рерль. За його словами, Porsche 911 GT3 RS вже тестується на Нюрбургринзі, хоча зараз випробування і припинені з причини снігопадів.

Шини же для нового спорткара проходять випробування в Італії: індекс RS передбачає трохи більш широку, порівняно із звичайним 911 GT3 колію, що потребує іншої “обувки”.

Отримає спорткар і повністю новий аеродинамічний обвіс, деякі рішення для якого запозичені у 911 GT3 RS 4.0 минулого покоління.

Щоб максимально полегшити автомобіль, купе забезпечать пластиковими стеклами і алюмінієвими кузовними панелями, а також спростять інтер’єр.

Потужність 3,8 – літрового двигуна, як очікується, дещо зросте і складе близько 500 кінських сил проти 475 к.с. у 911 GT3.

Спорткар планується оснащувати тільки фірмовим “роботом” PDK, але, цілком можливо, трансмісія змінить алгоритм перемикань і буде міняти передачі ще швидше – на стандартному 911 GT3 ця процедура займає всього 100 мілісекунд.

У підсумку Porsche 911 GT3 RS зможе прискорюватися до 100 км / год всього за 3 секунди.

Яку саме суму доведеться віддати за новинку, поки не уточнюється. В Україні Porsche 911 GT3 оцінений в 1,5 млн. грн.

____________________________________________________________________________________

Частный дом отдыха в Киеве “Дача” предлагает номера почасово. Есть баня, банкетный зал, вечеринки в стиле “Дичко”. Обращайтесь.