У Житомирі “мочать” опозицію. Фото

У Житомирі протягом дня, 5 лютого, від імені опозиції клеють провокаційні листівки.

На них зображені міські депутати, як опозиційні, так і позафракційниі, які синхронно підтримують її голосування.

Так, журналісту Репортеру попалась до рук листівка на якій депутат Микола Савенко дякує “Батьківщині” за співпрацю в Народній Раді і підписується “вашою тушкою”.

Згідно інформації, відповідальним за друк є обласний опозиційний депутат Р. Годований, а замовником ТОВ “Візаж”, обласного депутата Сергія Сухомлина.

Подібні листівки, тільки з іншими депутатами (Віра Шелудченко, Олександр Рабінович), теж вивісені по місту.

Цікавим фактом є те, що листівки з’явились за два дні до ключової сесії міської ради на якій мають розглядати бюджет та склад виконкому. І як поговорюють в кулуарах ради, опозиція сесію має “завалити”.

Сам Руслан Годований, в коментарі Репортеру, сказав, що не бачить проблем в листівках, їх не замовляв і вважає, що це відповідь на позицію тих депутатів, які під час вчорашніх бюджетних слухань ставили меру незручні запитання і навіть, звинувачували його в тому, що це проект бюджету розкрадання.

“Я спокійно ставлюсь до цього. Як казала Алла Пугачьова: “Главное, чтобы про вас писали”. Але, щоб хто не робив – ми позицію свою не змінимо”, – зазначив обласний депутат.

Як писав раніше Репортер, мер Володимир Дебой вважає, що частина депутатів спеціально саботує прийняття ряду рішень, щоб захопити владу в місті.