В Житомирі дружина нардепа Зубка Людмила розповсюджувала в міськраді неетичні картинки

Під час позачергової сесії житомирської міської ради дружина народного депутата Геннадія Зубка Людмила розповсюджувала неетичні картинки, акцентуючи, що це – сучасне мистецтво про сьогодення.

Житомирський міський голова Володимир Дебой попросив дружину житомирського нардепа прокоментувати свої дії.

«Нещодавно я була на виставці в Мистецькому арсеналі в Києві. Виставка мала назву «Жлобомир’я». Коли я чую, як ви сваритесь за землі, мені дуже гидко… Мистецтво – це щось неймовірне… Для одних, якщо намалювати шістку – це буде шістка, а для інших з другої сторони це дев’ятка», – заявила Людмила Зубко.

У відповідь активістка майдану Наталія Волинець заявила: «Тут стоять люди, яких били і які чекають на рішення. Натомість приходить людина і роздає листівки, на які я, як мати, не можу дивитися. Тут стоять люди, які були не на «арт-майдані», а відстоювали інтереси України. Вони вимагають рішення».

Слово взяла і депутат міської ради Наталія Боровська: «Хтось захищав цих людей, а хтось малював, щоб підняти дух цих людей. Саме я – та людина, яка 13 листопада підняла питання спреду і вже декілька місяців не можу добитися відповідальності заступника».

Житомирський міський голова Володимир Дебой повідомив, що підтримує пропозицію люстрації влади, але виключно всіх рівнів і вважає своїм безпосереднім керівником виключно громаду міста.