В Житомирі мер Володимир Дебой презентує громаді бюджет міста на 2014-й рік

Для того, щоб житомиряни змогли ознайомитися з проектом бюджету на 2014 рік й перших вуст отримали інформацію щодо бюджетоформування Житомира, мерія міста організувала громадське обговорення бюджету, на яке запрошена громада.

“Зволікання з прийняттям бюджетом призведе до того, що ми матетимо невиконані своєчасно роботи” – сказав мер Житомира Володимир Дебой.

За інфомацією озвученою житомирянам Сергієм Гаращуком, загальний обсяг бюджету в 2014-му році зростає на 14%, 70 відсотків бюджету міста піде на соціальне забезпечення громадян, в бюджеті будуть збережені всі виплати бюджетникам й малозабезпеченим, закладаються кошти на реконструкцію міста.

Сергій Гаращук продемонстрував житомирянам слайд на якому видно динаміку прибутків комунальні підприємств Житомира, в якому видно, що в 2010-му році житомирські комунальних підприємства нинішні опозиціонери довели до збитку.

В п’ятницю в Житомирі бюджетна сесія.

В кулуарах мерії говорять про те, що бюджет так просто не приймуть – опозиція під тиском вулиці критикуватиме міську владу за непрофесійність й добиватиметься політичних перемог, а в перспективі посад у мерії.

Яким буде бюджет Житомира на 2014-й рік.