В Житомирі опозиціонери Цимбалюк і Кропивницький вже вирішили свої земельні питання

Сьогодні під час чергової сесії міської ради замість бюджету розвитку, який дає старт капітальним роботам у місті, депутати міської ради вирішували земельні та кадрові питання.

Представник від опозиції, яку привела до влади радикально налаштована молодь, яка боролася за ідеали України, Любов Цимбалюк вирішила своє земельне питання.

Опозиціонерка отримала дозвіл на продовження договору оренди земельної ділянки по вулиці Івана Кочерги, 5.

Володимир Кропивницький, який почав відхрещуватися від товаришів з команди Дебоя узаконив земельну ділянку під будинком по пров. 1-му Винокурному, 63, частину якого отримав в подарунок, а іншу частину купив.

Сьогодні ж першим заступником міського голови, який курує сферу земельних питань обрали опозиціонера Сергія Сухомлина, який є бізнесменом.

Нагадаємо, місцева опозиція за головування мера Дебоя відмовлялась голосувати за земельні питання, вказуючи на непрозорість списків, кому виділяють землю. Сьогодні ж, після усунення з посади Дебоя всі земельні питання були проголосовані одним махом.

На початку сесії депутат від “Батьківщини” Олег Горай запропонував громадським діячам, яким мер Дебой дозволяв вільно висловлюватися з трибуни міської ради, записуватися на виступ, щоб ті не затягували затвердження порядку денного.