Житомир’яни у складі миротворчого контингенту виграли чемпіонат з міні-футболу на американьский військовій базі «Bondsteel»

Житомирчани у складі національного контингенту багатонаціональної бойової групи “East” сил KFOR виграли чемпіонат з міні-футболу на американьский військовій базі «Bondsteel» у північному Косово.

Про це Репортер повідомили у 8 корпусі.

Впродовж минулого тижня працівники компанії MWR (Morale, Welfare and Recreation), яка відповідає за моральний стан, добробут і відновлення фізичних кондицій миротворців проводили відкриті турніри на першість БНБГ «East» з міні-футболу та волейболу.

Незважаючи на відсутність значної групи гравців (через виконання бойових завдань), які зазвичай беруть активну участь у цих видах спорту, українські військові вкотре довели, що змагатись з ними на рівних навіть тоді, коли команда в ослабленому складі, дуже не просто.

Лише за крок до найвищої сходинки п’єдесталу у турнірі з волейболу колектив інженерного підрозділу національного контингенту в запеклій боротьбі змогла зупинити лише сильна команда Війська Польського.

Зате, вже традиційно не змогли скласти достойної конкуренції українським майстрам шкіряного м’яча суперники у змаганнях з міні-футболу. Золоті нагороди у залікову скарбничку українського підрозділу лягли без докладання особливих зусиль.

У фіналі команду ЗС Хорватії було декласовано з розгромним рахунком 9 – 5.

“Навіть за відсутності ключових виконавців, які зараз виконують бойові завдання на передовій оперативній базі «GATE 1», наші команди показали досить високі результати. Кожна нова перемога, чи призове місце додають позитивний заряд бадьорості та загартовують дух не тільки учасників змагань, але й всього особового складу національного контингенту”, – зазначив гвардії майор Володимир Кокорєв.