BMW випустить кросовер X2 до 2017 року

Черговий спортивний кросовер з’явиться в модельній гаммі баварського концерну до 2017 року.

Він, як очікується, буде називатися BMW X2 і стане технічним близнюком моделі BMW X1, проте отримає більш спортивний дизайн і систему повного приводу вже в стандартній комплектації.

BMW вже представив новий
компактний кросовер X4 …

Про можливе поповнення кроссоверної лінійки BMW повідомив користувач порталу Bimmerpost з посиланням на власні джерела. Він же опублікував і перший дизайнерський ескіз майбутньої новинки.

За відомостями користувача, новий кросовер може отримати як п’яти-, так і трьохдверний кузов – очевидно, за прикладом Range Rover Evoque.

В якості платформи для BMW X2 буде використана технологічна база наступного покоління BMW X1.

У нього ж нова модель запозичить і гамму двигунів, які планується агрегатувати як з шестиступінчастою “механікою”, так і з восьмідіапазонним “автоматом”.

Випускати версії з приводом тільки на передню або тільки на задню вісь BMW не планує.

Варто відзначити, що вперше про BMW X2 стало відомо ще восени минулого року, проте тоді повідомлялося, що кросовер отримає передньоприводну платформу UKL, на якій вже побудовані новий Mini і BMW Active Tourer.

Те ж джерело повідомляє і про можливу долю кросоверів Mini. Раніше повідомлялося, що британці збираються відмовитися від моделі Paceman, але зараз нібито плани змінилися і виробник збирається залишити трьохдверний кросовер у виробництві.

І Paceman, і Countryman зі зміною поколінь повинні стати більш практичними і отримати розширені позашляхові можливості.
____________________________________________________________________________________
http://krainashin.com/tyres/sava предлагает всем владельцам автомобилей качественные шины Sava. Доставка совершенно бесплатная.