Березень 2014 – час баскетболу в Житомирі

Декілька тижнів поспіль жіночі та чоловічі команди Житомира грають в баскетбол.

Ігри першого кола Чемпіонату Житомира з баскетболу серед жіночих команд сезону 2014 року розпочались 5 березня і триватимуть упродовж 5 тижнів, до 2 квітня включно.

Зустрічі відбуваються щосереди (по три зустрічі, початок 1-ї гри о 16:30 годині) в спортзалі Житомирського державного технологічного університету.

Учасники змагань – 5 вищих навчальних закладів міста різних рівнів акредитацій:
Житомирський базовий фармацевтичний коледж (ЖБФК), Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права (ЖККБП), Житомирський державний технологічний університет (ЖДТУ), Житомирський державний університет ім. Івана Франка (ЖДУ), Житомирський національний агроекологічний університет (ЖНАЕУ). У змаганнях беруть участь вихованки ДЮСШ № 1 Житомира.

У вівторок у спортзалі Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу відбудеться фінал першого кола Чемпіонату Житомира з баскетболу серед чоловічих команд відбудеться у вівторок, початок о 17:00.

Також завтра, 18 березня, пройдуть змагання з волейболу серед жіночих команд міста, що триватимуть з 15:00 до 18:00 години в спортзалі Житомирського державного університету ім. Івана Франка.