«Бом&G» стайл в центрі Житомира. Фото

Бомж стайл – це стиль, що поєднує бажання і фантазії людей, незалежних від законів і моди.

Цікаво, що в Житомирі він гармонійно втілюється в благоустрої міста. Любуватися цим стилем може кожен, хто щоранку прямує на роботу через центр міста, зокрема, найбільше пощастило прихожанам Спасо-Преображенського Собору.

Репортер Житомира вже писав про те, що сквер у самому центрі міста неможливо проходити без почуттів, які викликає споглядання оточуючого простору. Однак, суботник, «на жаль», розпочинається 20-го березня, отож, всі охочі ще мають можливість «насолодитися» й відкрити для себе чарівний світ житомирського стайлу «Бом&G».

А тепер про серйозне:

1. Репортер Житомира вітає працівників комунальної сфери з наступаючим професійним святом, яке відбудеться в цю неділю, 16-го березня.

2. Сквер мiж Спасо-Преобрaженським собором i площею Перемоги продовжує тонути в смiттi. На пакетах та ганчiрках вiдпочивають безпритульні городяни та бездомнi собаки.

Репортер Житомира через публікації на сайті вже не вперше звертав увагу комунальників, що в цьому місці треба поприбирати, проте з кожним днем гори накопиченого мотлоху між танком і собором збільшуються.

Нагадаємо, за iнформацiєю з мерiї, випустити сучасну спецтехнiку з потужними пилососами в Житомирi планують аж з 15 квiтня – пicля завершення зимового сезону.

До того часу вона стоятиме без застосування на комунальному підприємстві «УАШ». За джерелами з мicької ради, досi 2 машини “Глобус”, що надала одеська фiрма для прибирання мicта за домовленicтю з міським головою Житомира Володимиром Дебоєм, не оплаченi, хоча кошти на це передбаченi й закладені в бюджеті.