Фотографія нового седана Subaru нагнала на всіх тугу

Нове покоління седана Subaru Legacy буде представлено публіці в четвер в автосалоні в Чикаго.

Фотографії автомобіля, що просочилися в Інтернет підтвердили, що японська марка вірна традиції показувати яскраві концепт-кари, які стають прообразом нічим не примітних стандартних моделей.

Можливо, зовнішність шостого покоління Legacy виглядає не так вже й погано, але для більшості вона стала повним розчаруванням на тлі незабутнього концепт-кара Legacy, який японці показали деякий час тому в автосалоні в Лос -Анджелесі.

Багато експертів поспішили зробити висновок, що з конструктивної точки зору новинка мало чим відрізняється від машини попереднього покоління.

В інтер’єрі звертає на себе увагу зникнення примітивного, схожого на електронні годинники екранчика в спеціально під нього створеній “кишені” на верхній площині передньої панелі, той факт, що температура повітря знову регулюється ручками, а не кнопками, а також “різнобарвна” приладова панель (у шкал з’явилося синє підсвічування, а інформаційний дисплей, що знаходиться між ними став кольоровим). Більш елегантно розміщені кнопки на багатофункціональному кермі, але в цілому дизайн інтер’єру дуже складно назвати надсучасним.

Що стосується ключових агрегатів, то сенсацій тут чекати не доводиться: Legacy як і раніше буде комплектуватися турбірованими оппозитниками об’ємом 2 і 2,5 літра – включаючи новий двигун, що недавно дебютував разом з новим поколінням седана WRX.
____________________________________________________________________________________

Официальный интернет-магазин Reebok предлагает за хорошими ценами модные сумки. Сумка на пояс reebok с доставкой по всей России. Заказывайте, отличный выбор.