Газета «Місто» до дня ЖКГ знайомить читачів з європейським досвідом розвитку житлового фонду

Газета “Місто”. Там, де ти живеш.

1. 16 березня працівники житлово-комунального господарства відзначатимуть професійне свято.

Яка середня заробітна плата працюючого, скільки домів знаходиться на балансі у ЖЕКІВ, інші показники – читайте у матеріалі «Житомирські комунальники тримають руку на пульсі».

Знайомтеся з європейським досвідом: як держави вкладають гроші у житловий фонд. Словаччина, Угорщина, Литва – які принципи є загальними для країн Східної Європи та Балтії?

2. «Борімося – поборимо», Житомир, Київ: Вся Україна святкувала 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка -як пройшли урочисті заходи.

3. Ексклюзив: газета «Місто» побувала в гостях у житомирян на Майдані у Києві.

Патріоти з Житомира та інших міст області до цих пір живуть у наметах. 23-річна бердичівлянка Анастасія Поліщук за три місяці була лише один раз вдома, пів годинки. З перших вуст про ставлення до Шевченка, настрої – розповіли 6 майданівців. Вони – усі різні, але їх об’єднала Україна.

4. Читайте інші новини міста, події за тиждень в Україні та світі.

5. Актуально: Інтерв’ю директора ТОВ «Керуюча компанія «Коменерго-Житомир» Юрія про реалії сьогодення. Компанія працювала і працює на законних підставах – хто поверне їй 300 тисяч гривень?

6. Незвіданий Житомир: Прогуляємося вулицею Малою Бердичівською, де проживало чимало видатних людей, де майже кожна будівля – пам’ятник історії. Дізнайтеся про результати опитування, яка улюблена вулиця в Житомирі?

7. Не завадить знати: Прийшла весна – жінки у пошуках краси. Газета «Місто» поділиться секретами росту волосся у домашніх умовах. Як побудувати стосунки у сім’ї, як уникнути труднощів і потрясінь, розлучення і повторне одруження – все це у статті «Вітчими і мачухи».

8. І на десерт читайте анекдоти з Михайлівської: «Цієї зими Ленінів впало більше, ніж снігу!».

Гарна газета. Читайте!