Ігор Бойко: «Кондитерська фабрика «ЖЛ» – стабільне підприємство Житомирщини, яке розвивається»

Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ», яка входить до п’ятірки лідерів українського кондитерського ринку – це підприємство, яке стабільно розвивається, відповідає сучасним стандартам європейської кондитерської індустрії.

Фабрика «ЖЛ» регулярно модернізує обладнання, проводить ротацію асортименту, випускає нові продукти. Одним з останніх досягнень став запуск виробництва солодощів інноваційного напряму під ТМ «Stevix» на основі натурального підсолоджувача екстракту стевії.

«На даний момент майже завершено будівництво нового приміщення площею більше тисячі квадратних метрів, де проводиться монтаж виробничих ліній під керівництвом провідних фахівців з Німеччини. Зараз виробництво фабрики повністю відповідає технічним вимогам сучасного ринку, тому демонструє стабільність бізнесу та високі фінансові результати», – розповідає голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігорь Бойко.

Говорячи про стабільність підприємства в нинішніх умовах, в першу чергу має значення його фінансова складова.

Ігор Бойко додав, що за підсумками 2013 року фабрика реалізувала свою продукцію більш ніж на 930 млн. грн., що на 3,17 % більше в порівнянні з 2012 роком.

Комплекс всіх досягнень спільно з бездоганною роботою менеджменту та трудового колективу підприємства служить підтвердженням стабільного європейського розвитку фабрики, зростання конкурентоспроможності її продукції і зміцнення позицій як на українському, так і на зарубіжних ринках.

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року – ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель.

Сайт підприємства: sladosti.com.ua

R