Kia готує до прем’єри новий мінівен

Нове покоління мінівена, відомого на різних ринках під іменами Sedona і Grand Carnival, компанія Kia може представити вже в наступному місяці на виставці в Нью -Йорку.

Пріоритетним для моделі стане ринок Північної Америки.

Компактний кросовер Soul корейці
збираються перетворити в купе.

З моменту подання нинішнього покоління Kia Sedona пройшло вже вісім років.

Яку платформу отримає новий мінівен, поки не відомо (за чутками, її запозичать у седана Cadenza), але завдяки фотошпигунів вже зрозуміло, що Sedona забезпечать оригінальною системою дверей.

Задні двері мінівена будуть відкриватися проти ходу руху, що забезпечить пасажирам більш легкий і простий доступ на задні сидіння.

 

В якості основного кандидата на роль двигуна розглядається 3,3-літровий V6.

Судячи з усього, мова йде про двигун, відомий за моделлю Hyundai Grand Santa Fe, але для мінівена його потужність піднімуть до 290 к.с.

Портал Auto Evolution стверджує, що європейські покупці новий мінівен від Kia не побачать, а виключення може бути зроблено тільки для Росії.

У США ж новинці належить конкурувати з такими популярними моделями, як Toyota Sienna і Honda Odyssey, які випереджають по продажам навіть однокласників від Chrysler.
____________________________________________________________________________________
Ленточнопильные станки по металлу Jet или ленточная пила jet станет хорошим помощником для настоящего хозяина. Заказывайте, не пожалеете!