Кличко приїхав до військових на полігон під Житомиром

14 березня Віталій Кличко приїхав на житомирський полігон, поспілкуватись з військовими.

Про це пише офіційна сторінка “УДАРу” у фейсбуці та повідомляє прес-служба міської організації УДАРу.

«Наша задача зробити так, щоб вам не довелося використовувати ваші навички та вміння за безпосереднім призначенням. Головне – сила духу, адже саме це у бою має вирішальне значення. Ми – на своїй землі і захищаємо свої домівки і свої сім’ї. За нами правда і сила», – сказав Віталій Кличко, спілкуючись з командуванням та особовим складом.

Кличко поцікавився гострими потребами військових. Командир бригади запевнив лідера “УДАРу”, що частина забезпечена необхідним для навчань – є пальне, харчування, техніка в бойовій готовності.

“Ми як політики, як народні депутати робимо все, щоб на законодавчому рівні змінити сьогодні той стан армії, до якого її довели. Я впевнений, що українські військові повинні стати елітою суспільства – за професійністю, забезпеченням, зарплатнею і соціальними гарантіями, – підкреслив Кличко. – І ми зробимо, щоб так було. Наші Військово-морські сили і армія загалом демонструють велику силу духу і витримку, вірність присязі і готовність захищати державність та територіальну цілісність України. Сьогодні вас поважає і підтримує українське суспільство”, – наголосив лідер “УДАРу”.

Як зазначив народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Рустам Раупов, нашій армії потрібна на даний час підтримка усього суспільства. «Наша міська організація оголосила акцію по допомозі житомирським військовим, люди активно підключаються, за що ми їм вдячні. Зараз дуже важливою є будь-яка підтримка», – зазначив Раупов.

Загалом зустріч пройшла добре, ударівці відзначили високий бойовий дух особового складу військових сил, в свою чергу офіцери та солдати були задоволені приїздом гостей.