Корпус смартфона Umi X3 буде керамічним

Нинішні смартфони наділені або пластиковим, або металевим корпусом, але бувають і вельми цікаві винятки.

Так, наприклад, новий моноблок Umi X3, який зовсім скоро надійде у роздрібний продаж, отримає справжній керамічний корпус, який не поступається за міцністю аналогу з металу. (Купить для него чехол как и много чехлов на galaxystore.)

Смартфон Umi X3 є представником сімейства китайських моноблоків.

Повідомляється, що матеріал, з якого виготовлений його корпус , застосовується при та виготовленні корпусів справжніх швейцарських годинників найвідоміших брендів.

Незважаючи на таку цікаву особливість, розглянутий «китаєць» коштує не так вже й дорого – 225 доларів за комплектацію з 16 Гб вбудованої пам’яті.

Модель з 32 Гб ROM обійдеться в 260 доларів, а версії з підтримкою мереж четвертого покоління поки що не отримали роздрібну ціну.

Як стало відомо, базова комплектація Umi X3 отримає восьмиядерну систему на чіпі MediaTek MT6592 з частотою 1,7 ГГц і відео Mali- 450, а топову комплектацію зберуть на базі MediaTek MT6595 (вісім ядер, 2 ГГц, графіка PowerVR 6 Series).

Спільним для всіх модифікацій стане дисплей LTPS OGS з діагоналлю 5,5 дюйма і роздільною здатністю Full HD. Він буде приховано під посиленим склом Gorilla Glass II.

Смартфон Umi X3 отримає також 2 Гб RAM, модулі Bluetooth, Wi -Fi і NFC плюс камери на 8 і 13 мегапікселів і, можливо, слот під карти пам’яті microSD.

Розміри апарата складуть 155х77х8 міліметрів, а вага – 185 грамів.

Реліз заплановано на 11 квітня поточного року.