На які події у квітні чекати в житомирській “Брамі”

Отже, календар подій на квітень у житомирській “Брамі” на Михайлівській, 15.

1 квітня

(19:00) Традиційний щомісячний розіграш трьох подарунків від Львівської кав’ярні “Брама” серед власників чеків на суму понад 100 гривень. Нагадуємо: після одноразового замовлення на суму понад 100 гривень Ви автоматично отримуєте анкету, заповнивши яку берете участь у щомісячному розіграші і дістаєте шанс отримати: * подарунковий сертифікат від Львівської кав’ярні “Брама” на 100 грн.; * лінійку шотів з фірмовими настоянками; * солодку забаганку.

3 квітня

Закінчення періоду збору матеріалів для участі у конкурсі “Три фото на п’єц” та суддівське засідання. Нагадуємо: “Три фото на п’єц” – це конкурс для тих, хто захоплюється фотосправою. Необхідно відзняти та надрукувати (21х30) 3 фотокартки на задану тему (“Відверта розмова: весна та жінка”) і внести до призового фонду 15 гривень. Переможця виберуть запрошені судді — відомі професійні фотографи. Переможець отримає абсолютно весь призовий фонд, а його три картки будуть розміщені в кав’ярні як авторська міні-виставка. Переможця буде відзначено на всіх сторінках закладу у соціальних мережах.

6 квітня

(19:00) Зустріч з Дмитром Лазуткіним. Авторське читання поезії, спілкування з пресою, обговорення актуальних літературних питань та, насамперед, презентація нової книги літератора – “Колядки і вальси”.

7-27 квітня

Фірмове дійство “Житомир в кольорі”. Нагадуємо: З 7 до 27 квітня на столах закладу знаходитимуться альбомні аркуші і звичайнісінькі кольорові олівці. Бажаючим взяти участь необхідно буде зобразити за допомогою кольорових олівців мить з життя міста, вказати контактні дані на звороті аркуша і здати його в якості конкурсної роботи. 27 квітня Львівська Кав’ярня “Брама” вибере трьох переможців, котрі отримають, відповідно: * подарунковий сертифікат від Львівської кав’ярні “Брама” на 100 грн.; * пакунок фірмової кави або чаю; * солодку забаганку. Тридцять кращих на нашу думку робіт будуть виставлені на тижневу міні-виставку, аби продемонструвати всім нашим відвідувачам рівень свідомого патріотизму благородних житомирян в такий яскравий спосіб.

9 квітня

(19:00) Весняний вечір у супроводі скрипічного тандему “Con Brio”: Яни Самосуд (альт) та Яни Сільченко (скрипка). Музичний супровід не завадить відвідувачам комфортно спілкуватися, а класичні композиції у виконанні віртуозів наситять вечірню атмосферу закладу вишуканістю.

11 квітня

(13:00 — 17:00) Лялькарка Анна Івченко проведе майстер-клас з народної ляльки-мотанки “Вертепниця”. Нагадуємо: Майстер-клас — абсолютно безкоштовний, проте з собою потрібно мати 10 грн. на оплату матеріалів. Варто взяти з собою дітей. Цей національний сувенір, виготовлений власними руками, стане окрасою дому або ж доладним подарунком близьким.

12 квітня

Співочий вечір “Янгільський блюз” від Ангеліни Ковальової. Музичний

(19:00) супровід не завадить відвідувачам комфортно спілкуватися, а весняна янгільська вібрація вечора ненав’язливо доповнить романтичну атмосферу.

13 квітня

(13:00) Обідня вистава для дітей — казка від театральної студії “Юність”. У цю вербну неділю, о 13:00 чекаємо молоде покоління рідного міста у супроводі батьків, аби абсолютно безкоштовно переглянути цікаву виставу, поласувати смачненькими солодощами, поспілкуватися з однолітками і просто весело провести час.

16 квітня

(19:00) Весняний вечір у супроводі скрипічного тандему “Con Brio”: Яни Самосуд (альт) та Яни Сільченко (скрипка). Музичний супровід не завадить відвідувачам комфортно спілкуватися, а класичні композиції у виконанні віртуозів наситять вечірню атмосферу закладу вишуканістю.

17 квітня

(18:00) Святкування з нагоди “Міжнародного дня дитячої книги”. Зустріч з жителями рідної житомирщини, задіяними у створенні книг для дітей, дитячими письменниками, ілюстраторами. Авторські читання, презентація нових книжок, спілкування з молодшим поколінням, музична п’ятихвилинка та таке інше.

20 квітня

“Вечірня Великодня забава” у Львівській кав’ярні “Брама” – інтерактивний вечір з відвідувачами. Офіційний кінець посту: замов пивну вежу і отримай 0.5 “Зеника”. День м’ясної тарелі: замов тарелю і отримай 0.5 “Зеника”.

21 квітня

“Великодні ласощі” – безкоштовне вранішнє частування солодкими пасочками до Великодніх Свят.

24 квітня

(19:00) Фірмове дійство “Вечір музичних відчайдухів” (Тур 2) Нагадуємо: Для кожного туру дійства відбираються кращі з молодих виконавців Житомира. Спершу конкурсанти виступають по черзі з підготовленим матеріалом. Вибрані оплесками переможці збирають поетапно тандеми, тріо чи квартети. Переможені отримують каву та солодощі. Переможці отримують: * матеріальну винагороду; * тістечка і шоколад; * можливість виступити у “Брамі” на комерційній основі; * відзначаються на всіх сторінках закладу у соціальних мережах. Команди-переможці кожного з чотирьох турів боротимуться за виступ у одному з закладів мережі Фест у Львові.

30 квітня

(19:00) Співочий вечір “Magda’s songs” від Магди Ганської. Музичний супровід не завадить відвідувачам комфортно спілкуватися, а яскраві та чуттєві вечірні ноти весни ненав’язливо доповнять романтичну атмосферу.