ПАТ «Житомиргаз» оприлюднило наявність вільних потужностей для приєднання до газових мереж

На офіційному веб-сайті ПАТ «Житомиргаз» щомісячно оновлюватимуть інформацію щодо потужностей для піключення до газових мереж.

Інформація про наявні потужності для підключення до газових мереж знадобиться не лише великим забудовникам, підприємцям, а також усім, хто зібрався зводити особисте житло.

Це дасть можливість потенційним замовникам заздалегідь дізнатись чи є можливість приєднатись до газових мереж на тій чи іншій земельній ділянці.

Для підприємців, які планують зводити будь-який об’єкт, ключовим питанням на початку роботи є можливість підключення до інженерних комунікацій, зокрема і до газових мереж. (А также разные стройматериалы. Алюминий лист цена на сайте.)

Таке нововведення стане серйозним поштовхом для покращення бізнес-клімату регіону та залучення до Житомирщини потенційних інвесторів, – переконані в ПАТ “Житомиргаз”.

«Ми прагнемо відкрито і прозоро співпрацювати із майбутнім споживачем. Якщо виникає питання про відсутність чи недостатність вільних потужностей для приєднання до газотранспортної системи, ми доступно обґрунтовуємо це клієнтові.

Оформлюючи заяву про приєднання, замовник повинен бути впевнений у тому, що він отримає вичерпну й точну інформацію», – пояснює Сергій Колесник, перший заступник голови правління – головний інженер ПАТ «Житомиргаз».

На сайті наведені дані про технічну, резервну та вільну пропускну спроможність з адресами усіх газорегуляторних пуктів, що є у Житомирській області. Водночас варто зважати на те, що пропускна потужність постійно змінюється, тому замовнику потрібно звернутися у ПАТ «Житомиргаз» для роз’яснення і уточнення даних з веб-сайту.

З 1 лютого з інформацією ознайомилися близько 200 потенційних замовників.

Враховуючи зацікавленість потенційних клієнтів та прагнення України до кращих світових стандартів ведення бізнесу, ПАТ «Житомиргаз» щомісяця оновлюватиме актуальну інформацію про наявність чи недостатність вільних потужностей у зоні свого обслуговування.

Ознайомитися з інформацією про наявні величини потужності можна на веб-сайті: http://zhitomirgaz.com.ua.