Поговоримо про користь сироватки від ТМ “Рудь”

Споконвіку сироватка вважалась цілющою. Її лікувальні властивості були відкриті ще стародавніми греками, які багато часу приділяли своїй зовнішності та прагнули до здорового способу життя.

Сироватка від ТМ “Рудь” як продукт молокопереробки містить в собі більше ніж 200 мікроелементів, вітамінів та життєво важливих речовин. При щоденному вживанні вони компенсують 2/3 добової потреби організму в кальції, 1/2 — в калії, 80% — у вітаміні В2, 1/3 – у вітамінах В1, В6, В12.

У XVIII столітті були відкриті спеціалізовані медичні заклади, в яких лікували вживанням сироватки, яку прописували до 4-х літрів на добу.

З плином часу, склад і життєдайні можливості цього продукту не змінились. Сьогодні багато людей шукають вирішення своїх проблем зі здоров’ям саме у сироватці. Її користь доведена у лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної та ендокринної систем, органів сечовипускання та кровотворення.

Жінки всього світу використовують молочну сироватку у косметичних цілях, створюючи на її основі живильні маски, ванночки, примочки та коктейлі, які сприяють росту та відновленню клітин організму, виведенню шлаків та токсинів, налагодженню процесів обміну речовин.

Доведений позитивний ефект при виведенні пігментних плям, ластовиння та шкірного вугрового висипу. Великою перевагою цих косметичних засобів є природність та натуральність сировини, відсутність штучних компонентів, що роблять їх безпечними для людини. Вже більше двох тисячоліть молочна косметологія спирається на славнозвісні рецепти «ванн Клеопатри», які ґрунтувалися на базі сироватки з додаванням різноманітних ароматичних масел. Такі ванни допомагали позбутися зароговівшої шкіри, розправити зморшки, зміцнити волосся.

Молочну сироватку від ТМ «Рудь» використовують як ключовий компонент для приготування дитячого харчування, адже її хімічний склад максимально наближений до складу материнського молока.

Саме в ній збалансований оптимальний обсяг жирів, білків та вуглеводів, який не перевантажує чутливу дитячу систему травлення та допомагає впоратись з надмірним газоутворенням і дисбактеріозом, а також стимулює захисні функції організму.

Крім того, до складу сироватки від «Рудь» входять амінокислоти, що сприяють виробленню гормону радості — серотоніну, який керує багатьма процесами в організмі, знижуючи дратівливість і підвищуючи больовий поріг. Тому склянку молочної сироватки від ТМ «Рудь» рекомендують при розладах нервової системи та депресії.

Молочна сироватка від ТМ «Рудь» — це унікальний продукт, який по праву можна назвати життєдайним еліксиром молодості та здоров’я, краси та неперевершеності.

Смакуйте сироватку від ТМ «Рудь» з користю, будьте красивими за допомогою цього продукту.

R