Пробне ЗНО склали 96% житомирських абітурієнтів

В Україні 22 березня відбулося пробне зовнішнє оцінювання з шести предметів.

Це українська мова і література, хімія, фізика, російська мова, всесвітня історія, а також іноземна мова (за вибором): англійська, німецька, французька або іспанська.

За оперативними даними, явка учасників у Житомирській області склала: – 95,8%.

Кожен учасник пробного ЗНО має доступ до сервісу з визначення своїх результатів пробного ЗНО за шкалою 100 – 200 балів серед результатів інших учасників.

Для цього потрібно протягом 10-ти днів після завершення тестування з предмета зайти до “особистого кабінету” на “головну сторінку” Центру оцінювання якості освіти та перенести у спеціальну форму відповіді з бланку А, які учасник заповнив під час пробного ЗНО.

Після 4 квітня 2014 року в “особистому кабінеті” учасника пробного ЗНО з’являться результати (без урахування бланка Б), які дозволять побачити місце свого результату (рейтинг) серед результатів інших учасників.

29 березня відбудеться пробне зовнішнє оцінювання з математики, історії України, біології, географії, світової літератури.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб. Вартість одного тестування в усіх регіонах України становить 89 грн