Сергій Сухомлин став офіційним першим заступником житомирського мера, хоча кабінет займав давно

Відповідно до розпорядження міського голови від 27 березня Сергій Сухомлин приступив до виконання обов’язків на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Житомирської міської ради.

Сухомлин Сергій Іванович, 21 червня 1971 року народження.

Закінчив ЗОШ №21 м. Житомира, професійну освіту здобув в Харківському гвардійського вищого танкового командного ордена Червоної Зірки училищі ім. Верховної Ради Української РСР. Військову службу проходив у м. Житомирі.

Працював комерційним директором ТОВ «Технотроніка», комерційним директором, директором ТОВ «Візаж».

Був обраний депутатом Житомирської міської ради з 2006 року по 2010 рік по спискам “Нашої України”. Пізніше разом із Геннадієм Зубком та Олександром Рабіновичем вони пішли до Балоги в “Єдиний Центр”, звідки вийшли наприкінці вересня 2009 року та перейшли до “Фронту змін”.

З 2010 року і по 2014 рік Сухомлин був депутатом Житомирської обласної ради від Фронта змін. Очолював фракцію “Батьківщина” в облраді, але до партії, як його однопартійці, так і не вступив.

Одружений, виховує двох дітей.

Нагадаємо, майбутній перший заступник ще офіційно не розпочавши виконувати свої посадові обов’язки, вже із першого дня після свого призначення займав робочий кабінет, проводив наради, працював із секретарем.