У Бердичеві почалась “війна” за посаду голови райдержадміністрації

У Бердичеві 7 березня представники місцевої Самооборони забарикадували райдержадміністрацію, бо не хочуть, щоб правив “свободівець”, повідомляє “Бердичев Деловой”.

Сьогодні людям стало відомо, що Сидір Кізін вирішив рекомендувати Президенту України назначити Головою Бердичівської районної державної адміністрації голову Бердичівської організації ВО «Свободи» Олексія Побережного.

Єдиним критерієм для цього рішення стало те, вважають самооборонівці, що пан Побережний є однопартійцем пана Кізіна. Пан Побережний не зустрічався з громадою, не зустрівся з активом та депутатами району, кажуть самооборонівці.

Самі ж висувають Руденка Олександра, кажуть, його кандидатуру підтримали мешканці Бердичівського району.

За інформацією Репортера пан Руденко був керуючим справами районої адміністрації при “помаранчевих”.

За думкою самого Олексія Побережного ця людина з’явилася нізвідки. Активістом Майдану він не був.

Каже, що Самооборону зі “свободівцями” розсварив мер Мазур і тепер, схоже, їх використовують, бо його точно нікуди ніхто поки не призначав.

“Хлопці вирішили собі погратись у війнушки. Щось придумали собі, не розібрались і знову починають Майдан”, – каже “свободівець”.

Власне, наразі можна тільки гадати, кому вигідна дана ситуація. Адже вакантне і “хлібне” місце голови райдержадміністрації й досі пустує.


Барикади біля адміністрації

Олександр Руденко садить ліс у лісгоспі, 2010 р. ТРК”ВІК”.