У Техасі встановили найбільший в світі телеекран

У Техасі нещодавно встановили найбільший в світі телеекран.

Ключовим трендом на ринку високих технологій уже давно є екологічні рішення, проте коли йдеться про рекорди, то весь цей ідеалізм відходить на другий план.

Ось і в американському штаті Техас вирішили спорудити найбільший у світі телевізійний екран, яка тут може бути екологія!

Проект отримав назву Big Hoss TV.

Проект був розроблений інженерами компанії Panasonic, вони дійсно не стали розмінюватися на дрібниці, як і замовник.

Ширина цього світлодіодного екрана становить 64,45 метра при висоті в 28,83 метра.

Виходить, що даний дисплей має практично ту ж висоту, що й семиповерхова будівля, а по довжині він перевершує літак Boeing 767.

Так яка ж тут може бути екологія!

Діагональ екрану Panasonic Big Hoss TV становить 2852 дюйма.

На площі в 1917 квадратних метрів розмістилися 4,8 мільйона світлодіодних пікселів, здатних відображати до 281 трильйона кольорів. При цьому ширина кута огляду даного дисплея становить 140 градусів, а для управління цим гігантом вимагається команда з п’яти чоловік.

І, нарешті, інженери Panasonic врахували географічні особливості Техасу, екран Big Hoss TV здатний витримувати вітер зі швидкістю до 192 км / год, тобто справжній ураган.
____________________________________________________________________________________
Виталий Хомутынник увеличит свою долю в СК “Парасоль”, инвестиционный фонд которого уже владеет 49,9867% акций страховщика. Читать о Хомутыннике больше на delo.ua.