У Житомир на “Візерунки талантів-2014” завітали діти з усієї України

Благодійний фестиваль всеукраїнського рівня з благородною метою – дати можливість дітям проявити свої таланти на сцені, а також зібрати кошти на придбання ліфта для житомирської загальноосвітньої школи “Всесвіт”, де поруч зі здоровими дітьми навчаються діти з особливими потребами, організувала житомирянка Олена Хачатрян.

Біля шестисот учасників з усії України дарували глядачам енергію своєї творчості. Значна частина виступаючих мала різного роду фізичні й психологічні обмеження, але жага цих дітей бути здоровими й глибоке осмислення ними процесів світобудови, які їм доводиться пізнавати, зважаючи на стан здоров’я, можуть бути для багатьох здорових дорослих людей, прикладом того, як треба любити й цінувати життя.

Олена Хачатрян – мати шістьох дітей. Родина міцна християнськими цінностями, які сім’я дотримується й шанує. Милосердя, смирення, доброта, допомога, адже Бог по ділах людини насичує її життя.

Свято пройшло за підтримки міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який очолює Ольга Юрченко. Жодного представника нової влади Житомира на святі не було, хоча на фестиваль з’їхалися гості з усієї України.

Натомість свято відвідав Володимир Дебой, який керував містом з 2010-го року до революційних подій, під час яких відбулась зміна влади в Києві, а відповідно й в регіонах.

Він підтвердив подальшу активну підтримку благодійних починань щиросердних людей у Житомирі, привітав гостей фестивалю з інших регіонів держави та його місцевих учасників, подарував квіти Олені Хачатрян й зробив грошовий внесок у рамках збору коштів на придбання ліфта для школи.

Приклад приватної загальноосвітньої школи в Житомирі. Фото

Також виступив Ярослав Долгих, заступник голови обласної державної адміністрації, який наприкінці 2013-го року посприяв школі в отриманні приміщення на Корабельній, 4, за що “Всесвіт” йому безмежно вдячний.

Фестиваль став справжнім святом для дітей та їх батьків, можливістю відволіктися від думок сьогодення й поринути в чарівний світ дитячих талантів, адже діти – це наше майбутнє.

Олена Хачатрян вітає гостей фестивалю

Володимира Дебоя представили гостям фестивалю як людину, завдяки якій 90 тисяч житомирян отримали цілодобову подачу води

Ярослав Долгих розповів, що з радістю допомагав школі з наміром перебратися у відповідне освітнім потребам закладу приміщення

Депутат житомирської міської ради Неля Ковалюк радіє, що в місті є заклад, який розвивається в напрямку спеціалізованого надання освіти дітям з особливими потребами

Директор приватної школи “Всесвіт” Марія Левченко