У Житомирі на чемпіонаті гирі тягали навіть дівчата. Фото

18-19 березня 2014 року на базі спортивного комплексу Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова пройшов чемпіонат Житомирської області з гирьового спорту серед чоловіків, юніорів, юнаків у двоборстві та серед жінок і дівчат у ривку гирі, повідомили Репортер в управлінні молоді та спорту.

В змаганнях взялии участь 106 спортсменів (50 чоловіків, 18 дівчат, 38 юнаків) із Новоград-Волинського, Попільнянського, Андрушівського, Червоноармійського району, Коростишівського, Житомирського, Радомишльського районі та міста Житомира.

За підсумками змагань у командному заліку І місце серед дорослих посіла команда міста Житомира, у складі якої виступали представники як військового інституту, так і спортсмени із Національного агроекологічного університету, Житомирського державного технологічного університету та ЖДУ імені Івана Франка.

На ІІ місці – команда Новоград-Волинського району.

Серед юнаків І командне місце посіла збірна команда Новоград-Волинського району, ІІ місце – спортсмени Андрушівського району (тренер Г.П. Затилюк), ІІІ місце – збірна Радомишльського району (тренер О.В.Мосійчук).

За результатами чемпіонату буде сформована збірна команда Житомирської області для участі у чемпіонаті України з гирьового спорту, який відбудеться 10-14 квітня 2014 року в Донецьку.