У Житомирі вулиці Генерала Потапова і Щорса «потопають» у смітті та ямах. Фото. Відео

Поліетиленові пакети, унітази та інша сантехніка, сміття на узбіччях, невивезені та переповнені сміттєві контейнери, ями, відкриті люки – все це житомиряни щодня бачать наживо на вулиці Генерала Потапова і не тільки.

Житомиряни скаржаться: цю та ще з десяток вулиць комунальники не прибирають. Про це вони увесь час повідомляють «Репортер Житомира» у телефонних дзвінках.

Як відомо, у Житомирі секретар міської ради, яка нині виконує обов’язки міського голови Любов Цимбалюк нещодавно підписала розпорядження про проведення загальноміського благоустрою, що розпочався з 20 березня і триватиме до 20 квітня, а також координує проведення весняного загальноміського благоустрою. Житомиряни вважають про вул. Генерала Потапова влада забула.

«Нічого не змінилось. Щодня їжджу цією вулицею на роботу. Дорога в ямах, хоча три роки тому, якщо не помиляюсь, в березні її латали, а зараз не те, що не латають, а й не прибирають. Одним словом, безлад», – каже 32-річний житомирянин Віктор.

Мешканці кажуть, що чули нібито їхня вул. Генерала Потапова є округом, який підзвітний депутату Житомирської міської ради Івану Кучерявенку (ВО «Батьківщина»), проте схвальних відгуків про діяльність депутата на окрузі не кажуть, бо її просто не бачать.

Інша «проблемна» вулиця, дорога, яку складно назвати, дорогою, бо вкрита суцільними ямами, гіллям і сміттям є вул. Щорса, 98 і т. д.

«Я разом із подругою та маленькими дітьми щовечора гуляємо по вул. Генерала Потапова, поблизу Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також поблизу агроколеджу, що по вул. Щорса. Дорога жахлива, узбіччя не прибрані. Я взагалі дивуюсь, як по такій дорозі швидка, будь-хто інший може їздити. Це ж не дорога, а знущання», – скаржиться 27-річна пані Ірина, яка живе на вул. Генерала Потапова.

Так зараз “прибрано” на вул. Генерала Потапова.

Ями і сміття на вул. Щорса…