У Житомирській області 19-літній парубок за декілька гривень убив діда та кинув у ставок

У Житомирській області в с.Скраглівка, Бердичівського району, 19-літній парубок за декілька гривень убив 80-річного діда, а тіло кинув у ставок.

Про це Репортер повідомили в УМВС.

Тіло свого батька виявив син. Ушкодження на тілі загиблого однозначно вказували на те, що хтось таки вкоротив дідові віку.

Судово-медична експертиза підтвердила, що дідусь загинув внаслідок серйозної черепно-мозкової травми, ще до того, як його тіло опинилося у ставку.

Вже надвечір правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні страшного злочину.

Розслідуючи вбивство літнього чоловіка, правоохоронці навідалися за місцем проживання 19-річного односельчанина загиблого, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу.

У розмові з міліціонерами молодик щоразу плутався у своїх свідченнях, що викликало підозру.

Врешті підозрюваний таки зізнався у вчиненому.

Він розповів, що напередодні, перебуваючи добряче напідпитку, навідався до дідової хатини, аби знову ж таки змусити старого поділитися з ним своїми грошовими збереженнями.

Проте умовляти господаря почав із застосуванням дерев’яної палиці, яку приніс із собою. Коли молодик зрозумів, що дід не дихає, він притягнув його тіло до місцевого ставка і кинув у воду.

За вчинення умисного вбивства, відповідно до чинного кримінального законодавства, підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.