У Житомирській області чоловік провчив односельця за пияцтво: вбив, поломавши ребра

Менше доби знадобилося працівникам Житомирського райвідділку міліції, щоб встановити обставини гибелі 38-річного жителя с. Барашівки, чиє тіло знайшли пізнього вечора у лісосмузі неподалік села, повідомили Репортер в УМВС.

До чергової частини Житомирського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі виявлено тіло чоловіка.

Медики констатували смерть незнайомця, але однозначно визначити причину, зважаючи на відсутність видимих ознак дій насильницького характеру, на місці події було неможливо.

Працівники прибулої слідчо-оперативної групи райвідділу міліції встановили, що потерпілим є 38-річний житель с. Барашівки.

За висновком проведеного судово-медичного дослідження, було встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок перелому ребер з розривом серця.

З’ясувалось, що за життя чоловік зловживав алкоголем і на цьому ж ґрунті у нього виник конфлікт з іншим односельцем.

Того фатального вечора потерпілий разом із знайомими повертавсь із місцевого магазину до села. Втім напівдорозі, у лісосмузі, їх шляхи перетнувся з 31-річним жителем с. Барашівки.

Останній зупинив своє авто і вийшов «поговорити» із загиблим.

У розпалі голосної суперечки в хід пішли фізичні методи.

“Я не хотів нікого вбивати, лише намагався провчити за пияцтво і втягування в нього інших”, – згодом розповів міліції затриманий.

Втім невдалий урок для загиблого виявився останнім у його житті, а для «учителя» він обернеться позбавленням волі.

Тепер “вчителю” “світить” покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі досудове розслідування триває.