У Житомирській області “торф’яники” виступили проти донецьких хазяїв

У Житомирській області колектив “ОлевськТорфу” 16 березня виступив проти донецького керівника, пише Олевський інформаційний.

“Донецькі”, твердять працівники, прийшли на підприємство влітку 2013-го. Від тоді в підприємства та його простих робітників розпочалися технічні та фінансові проблеми.

Торф, який за ціною 175 гривень продавав «ОлевськТорф» одному з підприємств, з приходом нового керівництва розпродавали вже по 87 гривень іншому підприємству «ЕкоТорф».

Фінансова політика, запевняють працівники, в короткий проміжок часу довела організацію до зубожіння. З грудня місяця 45 робітників не отримують заробітної плати, техніка та інші ресурси розпродані, існують борги перед постачальниками запчастин до техніки…

Директор Юрій Швець виправдовується, мовляв, не все так погано, як говорять прості робітники.

В свою чергу, обласний представник «ЖитомирТорф» Олександр Рогаль переконував, що вище керівництво не знало про проблеми та гробі порушення на підприємстві «ОлевськТорф».

Обговорюючи нагальну проблему та пошук шляхів вирішення, трудовий колектив олевського підприємства відсторонив директора Юрія Швеця.

На разі відомо, що до початку та після засідання зі сторони команди директора Юрія Швеця на адресу невдоволених робітників лунають погрози.

Також до редакції Олевського інформаційного дійшла інформація, що частина бухгалтерії була знищена.

Паралельно відповідні органи будуть вивчати фінансово – господарську діяльність «ОлевськТорфу».