Житомирський безлад. На продавців соціального ринку напали невідомі у масках

Близько 10 невідомих, серед них і у масках, сьогодні вранці напали на продавців соціального ринку на Богунії поблизу зупинки «Хмільники».

Вони розкинули товар, розтрощили автомобілі, побили арматурою і палками продавців.

Власники і продавці товару підозрюють в організації нападу директора ринку «Хмільники», що знаходиться через дорогу.

Як стало відомо Репортеру з джерел з міської влади, тестем директора цього ринку є депутат міської ради Юрій Ткаченко.

Власник товару Петро з розбитою головою говорить, що у нього, як і в інших постраждалих, власна сільськогосподарська продукція, а тому продають вони її дешевше, ніж на звичайному ринку. Вочевидь, це і є причиною нападу.

Продавець Тетяна розповіла, що коли набігли невідомі і почали все бити – вона тільки встигла заховати свою малу онуку, яка стояла поруч біля неї. Весь її товар з уламками скла і крові розкиданий по асфальту.

«У нас не має жодної гарантії, що на нас знову не нападуть. Куди дивиться влада, я не знаю. Нам не шкода товару, розбитих машин, хто поверне втрачене здоров’я побитим людям?», – бідкається Тетяна.

Власники у розпачі та переконані, що якби нова влада, хоч щось робила для захисту населення такої ситуації можна було б уникнути.

Адже на момент скоєння нападу поблизу не було навіть жодного працівника муніципальної міліції, які зобов’язані контролювати процес торгівлі. Можливо, це новий метод боротьби зі стихійною торгівлею від житомирської влади.

Правоохоронці попросили фотографії, зроблені журналістом сайту Репортер Житомира для здійснення слідчих дій.