Audi TT може перетворитися на сімейний седані і зовсім не через фари

Боси Audi роздумують над можливістю розширити модельне сімейство ТТ, яке зараз складається з купе і родстера.

Воно може поповнитися гіпотетичною “сімейної моделлю”, яка буде покликана загострити конкуренцію Audi з компактними моделями Mercedes -Benz.

Про те, що в головах керівництва компанії бродять такі ідеї, заявив глава департаменту розробок Audi Ульріх Хакенберг.

Незважаючи на культовий статус Audi TT, продажі купе і родстера планомірно знижуються, тому в Audi збираються підвищити популярність сімейства серед покупців, обтяжених родинами та дітьми.

Яку саме форму прийме новий член сімейства, в Audi поки не вирішили.

За словами представників компанії, керівництво схиляється до вибору між седаном і Фастбеком, причому в першому випадку основним конкурентом гіпотетичної новинки стане Mercedes – Benz CLA.

Правда, якщо ситуація розвиватиметься саме за цим сценарієм, главам Audi доведеться якимось чином змінювати позиціонування седана A3, так як зараз саме він вважається головним противником штутгартского “чотирьохдверного купе”.

Поява “сімейного” ??Audi TT може бути частиною стратегічного плану компанії по збільшенню модельного ряду з 49 до 60 моделей.

За відомостями аналітичного агентства Jato Dynamics, продажі преміальних купе в Європі за минулий рік знизилися на 21 %.

Таким чином, випуском більш практичної моделі в Audi можуть розраховувати врятувати ринкову репутацію культового спорткара.

____________________________________________________________________________________
Придбати фари depo hella, valeo, а також протитуманки можна в “Кузов Оптика”. Хороші ціни. Вибирайте.