Бізнесмени Житомира зарядилися інформацією, контактами, позитивом. Далі буде…

Директор рекламного агентства “Banda Agency” Павло Клубнікін та сервіс-директор компанії “4Service” Сергій Пашковський стали спікерами круглого столу “Бизнес должен расти” для житомирських топ-менеджерів й власників, який організувала Тетяна Люлька, засновник COMMUNITY club.

В готелі Reikartz зібралися перші особи бізнесу. Подібного роду й рівня зібрання в Житомирі відбуваються рідко, оскільки в нас або не так багато організаторів належної ваги, здатних переконати бізнесменів прийти й послухати спікерів, провести час у колі колег по діяльності, або бізнес з недовірою ставиться до різного роду “об’єднань”, бо вже не раз “кидали”.

Замість переконувати, потрібно зробити так, щоб людина відчула користь й сама зробила потрібний вибір.

Однак вчора ті, хто слухав Пашковського й Клубнікіна час даремно не згаяли, а можна взяти на себе відповідальність за слово: “зарядилися”. Мається на увазі, зарядилися енергією знань потрібних в бізнесі, а саме – як контролювати сервіс через систему прихованих покупців та як створити піар-кампанію, яка торкнеться сердець мільйонів.

Секретів успіху, які ми вчора почули, відчули, пропустили через емоційну сферу, розкривати не будемо, оскільки все має свою ціну, адже як сказала Тетяна Люлька, те, що дається безкоштовно – не цінується.

Шукайте COMMUNITY в Житомирі. Це структура, яка не лише проводитиме в нашому дещо повільному місті бізнес-знайомства з потрібними спікерами, а й допомагатиме підприємствам розвиватися. Перше, що зроблять – відкриють бібліотеку для бізнесменів, якою можна буде користуватися безкоштовно.

Далі рекламувати Тетяну Люльку й COMMUNITY не будемо саме з міркувань незаангажованості, оскільки в кожній сфері існує конкуренція й як стало відомо після вивчення подарованих кожному з учасників заходу набору візиток всіх його запрошених, в Житомирі є багато компаній, які займаються допомогою в розвитку малого й середнього бізнесу.

Далі буде….

Тетяна Люлька, тим, хто мав з нею справу вперше, показала гарний приклад організації подібного роду заходів

“4Service” Сергій Пашковський

Павло Клубнікін “Banda Agency”