Чоловіки в соціальних мережах

На превеликий жаль, в нашому сучасному світі, чоловіки помінялись з жінками ролями.

Жінки, все частіше, виховують самі дітей, будують бізнес і ремонтують крани. Чоловіки, цим часом, копаються в брудній білизні дівчат.

Нещодавно, мені потрапив на очі один цікавий сайт, в який вступило більш ніж п’ятсот осіб «чоловічого» роду міста Житомира. Насправді, чоловіків в ній немає. Справжній чоловік, в цей час, заробляє гроші і думає про інші речі, ніж обговорити чужих жінок.

В групі обговорюють дівчат та їхнє особисте життя. Проводять безглузді опитування про те, що думають інші хлопці. І розпочинають ритися в їх особистих справах. Зводять наклеп на свої подруг та знайомих, житомирянок.

Безглузді групи в контакті, свідчать нам саме про те, що розвиток людини в двадцять першому сторіччі пішов трішки не тим шляхом. Юнаки зовсім перестали читати книги та прагнути успіху. В театрах, на жаль, багато пустих сидінь під час цікавих вистав. Ніщо так не може принести задоволення, як жива гра наших талановитих акторів. Напевне, мало хто знає, що вони одні з найкращих в нашій країні.

Не так давно я познайомилась з двома вродливими та харизматичними чоловіками в місті Києві. Обом двадцять шість років та їх шляхи до успіху зовсім різні. Один з них приїхав до столиці з якогось забитого села Полтавської області. За сім років хлопець купив собі Lexuc та квартиру в новобудовах.

Інший парубок мене ще більше вразив. Хлопець переїхав в шіснадцять років до нас з іншої країни. Його сім`я була настільки бідна, що ледве могла нагодувати троє дітей. Хлопчик не знав мови. Перший час жив на вокзалі і зовсім не мав коштів на хліб. З тих пір минуло десять років. Юнак купив собі новенький автомобіль Honda і квартиру в новобудовах. Життя навчило його цінувати їжу, працю і рідних. Щоб зараз відпочивати на найдорожчих курортах, їсти лобстери в найкращих ресторанах столиці, жити в шикарних апартаментах, хлопець вклав багато сил та енергії. Зараз він задоволений своїм життям і цінує Бога. Саме йому він вдячний за такий шалений успіх.

Цікаво те, що ні один з них не зареєстрований в соціальних мережах. Мовляють, їм ніколи витрачати свій час на безглузді переписки. Ось справжні чоловіки.

Від тепер, я буду писати про тих людей, які заслуговують уваги та пошани. На превеликий жаль, більшість з них навіть не можуть знайти вільний час в своєму щільному графіку для інтерв’ю. Але, перш за все, найкраще вчитися на чужих помилках і знати шляхи до успіху впливових людей.