Facebook ввів функцію стеження за друзями

Компанія Facebook додала в додатки для доступу в соцмережу з мобільних пристроїв функцію Nearby Friends.

З її допомогою можна в реальному часі дізнатися про знаходження друзів по соціальній мережі, йдеться в повідомленні Facebook.

Розташування користувача соцмережі можна подивитися на карті, якщо він дозволив це. Даних про радіус дії додатка компанія не представила.

Функція Nearby Friends почне поширюватися на цьому тижні серед користувачів в США, вона буде доступна на пристроях під управлінням iOS і Android.

При включенні функції на екрані мобільного пристрою спливає повідомлення про друзів, які знаходяться недалеко від користувача.

Можна відзначити одного або кількох людей і запропонувати їм зустрітися. Передбачається, що цей сервіс дозволить організовувати спонтанні спільні походи в кафе чи кіно.

Користувач має можливість вибрати категорії «френдів», які будуть бачити його місце розташування (друзі, близькі друзі чи обрані користувачі), а також включати і відключати функцію в будь-який час.

При відключенні функції користувач буде недоступний для виявлення.

Функція Nearby Friends дозволяє також вибрати певний період, протягом якого можна бачити ваше точне місце розташування. Це дозволяє, наприклад, колегам знайти один одного перед зустріччю, але надалі не розкривати, де вони знаходяться.

Функція також відображає місце розташування подорожуючих користувачів, якщо вони включили відповідну опцію.

Таким чином, з’являється можливість дати пораду про гідних уваги визначні пам’ятки інших міст.

__________________________________________________________________________________

Абоненты домашнего интернета могут не только сидеть в соцсетях, но подключить Интернет (Ethernet, ADSL, беспроводные технологии) телефонию (традиционная и IP (SIP протокол)), а также телевидение через сеть одного оператора — по технологии Triple play. Подробней здесь.