Годований за один місяць роботи заступником отримав майже свою річну зарплату за 2013 рік

5659 грн. 15 коп. – таку заробітну плату отримав новоспечений заступник голови обласної ради Руслан Годований вже за перший місяць роботи на посаді. І це не враховуючи преміювання.

Сам Руслан Годований вже у перший день на посаді заявив, що від премій публічно відмовляється.

Очевидно, що для високопосадовця і суми чистої зарплати у 5,6 тис.грн. предостатньо, адже, згідно його задекларованим доходам, Руслан Годований за весь 2013 рік отримав цілих 6591 грн.75 коп.

Якщо середньомісячна заробітна плата Годованого у минулому році становила 550 грн., то лише за березень 2014-го він отримав у 10 разів більше – 5,6 тис.грн.

Не зважаючи на малі доходи у 2013 році, Руслан Годований примудрився внести 128 тис. 950 грн. до статутного (складеного) капіталу товариства, підприємства, організації.

Згідно декларації за 2013 рік, Годований їздить на автомобілі «DaewooLanos» (1500 куб. см) 2005 року випуску та має право користування 1/3 житлового будинку площею 53,7 квадратних метри, квартирами площею 52 та 46,78 квадратних метри. Дружина має квартиру площею 32,09 квадратних метри.

Інформацію про суму коштів на банківських рахунках посадовця та його членів родини, а також відомості про доходи його членів родини Житомирська обласна рада приховала. Адже відповідних даних, як і копії самої декларації (без відомостей, які належать до інформації з обмеженим доступом) у відповідь на інформаційний запит ми не отримали. Тому будемо звертатися повторно.

Нагадаємо, Руслан Годований опублікував свою заяву про відмову від премій із 2-ма помилками. Також у заяві Годований не вказав, на ім’я кого він її написав, і від премій на якій посаді він відмовляється.

Годований написав заяву про відмову від премії із 2 помилками