Мити авто? Прогноз погоди для вашого автомобіля

Мити чи не мити – ось у чому питання.

Саме так можна перефразувати нестаріючу сходинку Шекспіра.

Чи варто мити свого «залізного коня» сьогодні або краще відкласти цю затію на день-другий, щоб через пару годин не потрапити по дощ або черговий перепад температури?

На це питання допоможе відповісти простий, але ефективний додаток «Мити авто?». Хоча, звичайно, вся погода на сайті: http://www.gismeteo.ua/city/daily/4957/

Платформа: iOS

Версія: 2.0.0

Російський інтерфейс: Так

Вимоги: iOS 6.0 і вище

Категорія: Утиліти

Вартість: Безкоштовно

Насамперед після запуску необхідно дозволити додатком доступ до служб геолокації вашого мобільного пристрою, щоб сервіс зміг сам знайти вас на карті.

Як альтернативу можна вибрати місто самостійно з бічного меню – досить ввести назву населеного пункту або знайти його на карті і вибрати позицію.

Після цього залишається лише натиснути на кнопку «Мити чи не мити?» в головному меню, щоб отримати відповідь на животрепетне питання. Додаток покаже текстову рекомендацію, а також прогноз погоди на найближчі кілька днів, на підставі якого і дасть пораду.

Якщо завтра буде дощ, то мити машину сьогодні нема чого. Таке ж рішення рекомендується, якщо очікуються перепади температури від морозу вночі до відлиги вдень – на дорогах забезпечена грязьова каша.

На вкладці з прогнозом погоди також розташована вкладка «Автомийки», яка покаже доступні поблизу мийки, їх адресу і рейтинг, а також при необхідності прокладе до них маршрут.

Важливою особливістю додатка є можливість залишити відгук про послуги мийки, а також вивчити досвід інших користувачів сервісу.

Інтерфейс програми «Мити авто?» досить простий, але при цьому повністю ефективний.

Нічого зайвого, а оригінальні текстові коментарі до погоди здатні навіть викликати посмішку.

В цілому, це відмінний додаток для автолюбителів, які стежать за чистотою авто, але при цьому не люблять мити машину даремно.

плюси:

велика база сервісу, що включає масу автомийок;
коментарі до прогнозу погоди;
можливість прокласти маршрут до обраної мийки;
відгуки та рейтинг мийок.
мінуси:

тільки для iOS.